Bruke en nettside som KapitalKassen

Hvis du er på utkikk etter et forbrukslån skal du ta hensyn til renter, søknad og alternativer. Det er hard konkurranse om nye kunder i lånemarkedet og det er mange selskaper som kan tilby deg forbrukslån. Det kan være en utfordring å finne frem til et forbrukslån med gunstige betingelser og renter, på egen hånd, og da kan det være lurt å ha noen på laget.

En låneformidler er rett og slett bare et bindeledd mellom deg og flere banker, hvor du kan få flere tilbud på en gang. Det blir som å sende ut flere søknader samtidig uten at du behøver å løfte en finger.

Bruk en gratis sammenlignings side

En lånemegler er en formidlingstjeneste, alternativet for dette er å sammenligne tilbud hos KapitalKassen som hjelper deg på veien mot et forbrukslån, og det er i mange tilfeller helt gratis å benytte seg av. Årsaken til at det er gratis, for deg som kunde, er at de selskapene lånemegleren samarbeider med, får betalt av de ulike bankene for å få lov til å gi deg et tilbud gjennom dem.

Dette er en vinn-vinn situasjon hvor alle tjener på det. Kredittselskapet får en ny kunde, lånemegleren får betalt av kredittselskapet og du får flere tilbud om forbrukslån.

Flere alternativer lar bankene konkurrere om deg, noe som kan presse ned renten du får tilbud om. En lånemegler vil ha avtaler med flere banker og innhenter ilbud om forbrukslån for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *