Hvordan innhente tilbud om forbrukslån

Det er mange måter å innhente tilbud om forbrukslån på. Du kan selv ta deg av jobben, bruke sammenligningstjenester eller bruke en lånemegler, Alle tre metodene har sine ulemper, men som regel, er det helt gratis uansett hvordan du gjør det.

Hvis du vil ta jobben selv skal du tråle nettet for tilbud og sende inn søknader til de respektive bankene eller kredittselskapene. Dette er en tidkrevende jobb, som krever at du holder tunga rett i munnen. Her er det en god i de å samle sammen den informasjonen du trenger på forhånd slik at du kan spare tid hver gang du oppsøker en ny långiver.

En sammenligningstjeneste har samlet mange gode forbrukslån under et tak, med en sliste over renteeksempler, maks lån osv. Ulempen med en sammenligningstjeneste er at du ikke får tilbud, men heller ser eksempler på hvilken rente du kan få. Ofte, er ikke dette så nyttig verdi, fordi du vil få fastsatt en rente individuelt.

Lånemegleren skiller seg ut fra de to ovenstående metodene. En lånemegler har avtaler med flere banker og kan innhente flere tilbud tll deg samtidig. Det koster vanligvis ingenting og sparer deg for mye tid og penger, det er en metode som blir mer og mer populært.

Sjekk ut https://kapitalkassen.no/forbrukslan/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *